ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی

خبر‌ها درباره فرود هواپیمای بحرینی در دمشق

پس از ورود وزیر امور خارجه امارات عربی متحده به سوریه، برخی منابع خبری گزارش دادند که یک هواپیمای بحرینی در فرودگاه بین‌المللی دمشق فرود آمده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۶ - ۱۹ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 10
کد خبر: ۱۰۹۱۶۵

به گزارش راهبرد معاصر، برخی منابع خبری، بعدازظهر امروز (چهارشنبه)، گزارش دادند که یک هواپیمای بحرینی در دمشق فرود آمده است.

پایگاه‌های متخصص در رصد حرکت هواپیما‌ها در این خصوص خبر دادند که هواپیمای بحرینی مذکور در فرودگاه بین‌المللی دمشق فرود آمده و پس از آن به سوی قاهره پرواز کرده است.


رسانه‌های سوری و بحرینی هنوز جزئیات دقیقی درباره اینکه سرنشینان این هواپیما چه کسانی بوده‌اند، منتشر نکرده‌اند.

بحرین از زمان آغاز بحران سوریه به همراه دیگر کشور‌های عربی حاشیه خلیج فارس روابط خود را با دمشق قطع کرد. با این حال این کشور همچون امارات در اواخر سال ۲۰۱۸ سفارت خود را در دمشق بازگشایی کرد.

این گزارش در حالی منتشر شده است که روز گذشته و پس از یازده سال، «عبدالله بن زاید آل نهیان» وزیر امور خارجه امارات وارد سوریه شد و با «بشار اسد» رئیس‌جمهور سوریه دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار که پس از تماس تلفنی «محمد بن زاید»، ولی عهد ابوظبی و با رئیس‌جهور سوریه صورت گرفت، وزیر خارجه امارات و رئیس‌جمهور سوریه توسعه همکاری‌های دوجانبه در زمینه‌های مختلف و مشترک‌المنافع، افزایش تلاش‌ها برای کشف افق‌های جدید به ویژه در بخش‌های مهم به منظور افزایش سرمایه‌گذاری را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

طبق گزارش خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)، رئیس جمهور این کشور نیز در این دیدار بر «روابط برادرانه و مستحکم سوریه و امارات» از زمان شیخ زاید بن سلطان آل نهیان تاکید و از مواضع واقعگرایانه و صحیح امارات قدردانی کرد./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار